hétfő, augusztus 06, 2007

Google Earth 2.

Frissült a Google Earth / Maps fotóadatbázisa a Hungaroring környékén is. Kb. 1 hónappal ezelőtt még 2003 -ban készült fotók szererepeltek, immár frissebbek láthatók: úgy nézem tavaly nyáriak lehetnek. Az akvapark prímán látható pölö:



Közvetlen link erre a helyre itt. A mi házunk fotója is frissült, de azt nem linkelem be. :) Vicces, hgy ha jól megnézem, a kertben levő farönk-hinta meg a gyerekek csúzdájának az árnyéka is látszik, sőt az árnyákok állásából az is egyértelmű, hogy a környékről déli 12 óra tájékán készült a fotó.

Érdekes, hogy a tőlem 6 km-re fekvő kistarcsai kórház előtti felüljárónak, illetve az Auchannak nyoma sincs, pedi már az is ott van vagy 3 éve. Igaz, látszik a fotó színein illetve minőségén, hogy másik forrásból rakták össze a két terület képét. Zugló fotója még a régi. Az ELTE Ajtósi Dürer sori campusán jól látható a parkolóban Tóth "Bazmeg" György gazd. hivatalvezető fehér Escort kombija mellett az én sötétkék Mitsu Sapporom :) hány éve már, hogy nincs meg... A Balaton középső részénel egy hatalmas, É-D irányú 80 x 15 km sávot végigfényképezett a műhold,
Balatonboglár és Ordacsehi között látszik már a kész autópálya.

Nincsenek megjegyzések: