vasárnap, augusztus 12, 2007

Fórum

Nem akarom az Időkép per pillanat amúgy is eléggé güzmis hangulatú fórumát terhelni azzal, hogy belpofázok; majd ha idevetődik valaki, itt elolvassa. Röviden, amíg lesz időm du. a gyerekőrzés után bőven leírni a vélemyényemet: Romayor, Tib - jól beszéltetek, teljesen igazatok van. Mindenki igényeit, elvárásait tökéletesen kielégíteni nem lehet. Ez bizony azzal jár, hogy van egy csoport, amelynek nem fekszenek a "csendes többség" elvárásai.

Folyt. köv. majd.
du.
vagy hóónap
cíyastok haverock

sajnos ez nem is szleng, csak ostoba módon elrondított magyar :(

Folyt.: mégsincs sok... Tkp. nem sok értelme van túlbeszélni ezt az egészet. Nem hiszek a százszázalékos demokráciában, olyan működésképtelennek tartom, mint az EU felsővezetését: "Uraim, alapítunk egy bizottságot ezen kérdéskörrel kapcsolatosan vagy megoldjuk a problémát?" Minimális irányításra, hierarchiára mindenképpen szükség van, hiszen kontrollálaltlanul szétszóródik minden. Ha pedig irányítás létezik, akkor akarva-akaratlanul vélemény- és érdekkülönbségek adódnak. Vagy benyeli az ember, vagy nem. Ha nem nyeli be és ellenvéleményt fogalmaz meg, akkor két eset lehet: vagy hülyeség miatt morgott, vagy olyan értelmes ötletet vet fel, ami jó irányba változtatni fog. Persze ehhez az kell, hogy mindenki meghallgattassék - és civilizált népek körében adódóan a kérdéskör esszenciája kielemeztessék.

Na még szerencse, hogy ez az én blogom, különben mindenki belepofázna. :P

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia!
Látom nálad itt tökéletesen működik a demokrácia! Tökéletes az egyensúly. Csak így tovább!

Romayor

Névtelen írta...

A 100 % demokrácia azonos az anarchiával.
A bizottság az egyetlen olyan életforma, melynek 12 végbele van és egyetlen agya sincs.
Egy egyszerű problémát megoldhatatlanná lehet tenni, ha elegendő bizottsági ülést tartottak megtárgyalására.
Akik tudják, csinálják; akik nem tudják, tanítják.Akik se csinálni, se tanítani nem tudják, másokat irányítanak, hogy hogyan csinálják és tanítsák.

Forrás:Murphy törvényei az intenzív terápiában

Üdv, Berzenke

Névtelen írta...

Most esik le a tantusz:
a lehetőségek adottak, igyhát: belepofázok, még ha a tiéd is! :-DD