péntek, április 18, 2008

Újra itt. Volt ugye ez az izé a héten, hogy az az idióta szlovák politikus meg a pártja meg hogy törölték Magyarországot a térképről, stb. Rájöttem az egyetlen helyes megoldásra. Íme:


Na EZT űberelje a Slota. :P Innentől kezdve ugye egyértelmű, hogy az uralkodói központ az Szilasliget lesz, opcionálisan Sapporo (mert az ottaniaknak azonos a géncsavarodásuk a miénkkel és ők is hátul hordják a keresztnevüket, vagy milyük van nekik), Szlovákia Óbuda határmezsgyéje lesz, Észak-Amerika komplett
át lesz nevezve Észak-Dunántúlra, Dél-Amerika meg Somogyra. Oroszország lesz Nagy-BAZ-megye, Ausztrália Új-Csepel, és ha a Földközi-tengert nem Sós-Balatonnak meri nevezni valaki, azért száműzzük a Kékes 8848 méteres csúcsára. Az Antarktiszt mostantól Városligeti Természetesjégpályának híjjuk. Ja, Afrika központja, akarom mondani Alsóbélatelep adminisztratív székhelye Fünfkirchen lesz. Az összes "EXIT" feliratú táblát le kell cserélni "KIJÁRAT"-ra, mindegy, hol van az országon belül. Észak-Dunántúlon a "fuck", "shit" és "bastard" kiszólások helyett kötelező lesz a "bazmeg", "fos" és "mocsadék" használata. Az AmTrak beolvad a BKV-ba, a NASA-t pedig átveszi Egely György.

Asszem ennyivel el is intéztük a lényeget. Kérdés van?

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Fünfkirchen köszöni a megtiszteltetést!
Egy "tüke" fünfkircheni.

Névtelen írta...

A"tüke" baranyai tájszó.
Azt jelenti,tös-gyökeres.
Az ős pécsiek mondják magukra.
Bocsi ha tudtad.;)

Zak írta...

Nem ismertem ezt a kifejezést... jópofa. :-)