hétfő, december 11, 2006

új Lancer

Bár már rég abbahagytam a mitsubishiklubozást, és nem is jó szívvel emlékezek vissza; ezt mégiscsak muszáj bevágnom. Végre-valahára frissítették a Lancert! Nagyon-nagyon ráfért a Mitsu modellpalettájának erre a szegmensére az újítás. A Concept-X alapján kissé erôszakosabb orrúnak gondoltam a szériamodellt, de talán ez a krómozott, lájtos kivitel a hülye jenkiknek szól, Európa hátha jobbat kap. Nagyobb képet még nem sikerült túrnom, a Mitsubishi egyelôre a sajtós oldalán se közöl nagyobb méretû fotókat.

Idôközben közöltek vagy legalábbis az A5.hu hozzájutott: Ide katt. Be is fejeztem a Mitsus visszalépést, mert megint csak nyafogni fogok a végén.

9 megjegyzés:

Névtelen írta...

Nagy volt a pofám a multkor,karácsonyra megkaptam a büntetést.Egy FIAT Bráva ELX képében.Méghogy nem kell jeget vakarni havat lapátolni végre nem kell éjjel nappal nyomni a gázt.
Ügyvezető asszony döntött cégnek autó kell sok a házunk sokat kell menni korán sötét van külvarosokba fél.A jogsit az istenek se tenné le fél a forgalomba.vezethetek.Nem szólt meglepett vele.Sikerült.nem láttam a pipától.igy jársz ha a feleséged a főnököd.Isten veled reggeli feles déli és vacsora utáni sör.Helyette 7-22-ig gázt neki.A fél életem lerobbant autók között töltöttem.Tudja hogy nem szeretem őket és utálok vezetni.
Most már Én is azt mondom nyaf,nyaf.

Névtelen írta...

Ja!
Még a társtulajdonos sem tudja a kocsi létezését.Biztos neki is sok sürgös elintézni valója lesz hirtelen.de neki van jogsija, lefeljebb a kezébe nyomom a kulcsot.

Zak írta...

De legalább jó kocsit válsztott, a Brava kellemes autó, az ELX szint meg egész jó felszereltséget takar. :) (Nekem csak SX volt...)

Névtelen írta...

Tudod nem panaszkodni akarok de tele vagyok félelemmel.Egy koszos kezü Gk.technikus aki csak roncsokba ült vagy javította őket,hirtelen millios autóba mereszti a seggét,tele extrával.
A lanciát a fiam vezette Én talán kétszer háromszor,ha valami hiba miatt tesztelni kellett.Vagy nekem kellet Balatonra mennem.
Bár azt hiszem a legjobban a nagyon kevés szabad időmet féltem.Bármikor jöhet a telefon soför állj elő.15 évig volt kutyám rengeteg kutyás cimbora van a környéken egy korsó sörrel a kézben naponta megváltjuk a
világot.Csak most kapcsolok a blogodon nyitottam magamnak egy blogot.Be is fejezem. bocsánat!

Zak írta...

Sévold, ne aggódj, írjad!!! :) Sôt, megtisztelsz, ha blogomon írod!

Névtelen írta...

Nagyon köszönöm kedves vagy.

Névtelen írta...

Tegnap a feleségem észrevette,hogy egy éve lejárt a jogsim.
Irány az orvos.nála sem jártam 3 éve.Álltam a kapu előtt zárva.
Na ugylátszik mindenki meggyógyult.Aztán felhomályosítottak,2 éve máshova költöztek.
Az orvosom nagy lelkesedéssel fogadott (6 havonta kontrolra kéne járnom)bement a komputerbe és megállapította,hogy utoljára az eocén korszakban jártam nála.
A jogsira Brezsnyev modorban közölte:Nyet.Kibélelt egy csomó beutalóval,de azért adott egy igazolást vezetésre alkalmas orvosi vizsgálat folyamatban.
Állítólag jóindulatu rendőr elfogadja.
Szerintem ez a bosszuja.ha nem jöttél 6 havonta,most fuss a jogsiért.
Na ez az Én mai nyafim.Hehe...Üdv.

Zak írta...

Sévold, úgy kell nyomni a gázt, hogy ne érjen utol a rendôr, és máris nincs porblémád a papirjaid bemutatásával... ;-)))

Névtelen írta...

Öreg vagyok Én már ehez!