hétfő, december 11, 2006

új Lancer

Bár már rég abbahagytam a mitsubishiklubozást, és nem is jó szívvel emlékezek vissza; ezt mégiscsak muszáj bevágnom. Végre-valahára frissítették a Lancert! Nagyon-nagyon ráfért a Mitsu modellpalettájának erre a szegmensére az újítás. A Concept-X alapján kissé erôszakosabb orrúnak gondoltam a szériamodellt, de talán ez a krómozott, lájtos kivitel a hülye jenkiknek szól, Európa hátha jobbat kap. Nagyobb képet még nem sikerült túrnom, a Mitsubishi egyelôre a sajtós oldalán se közöl nagyobb méretû fotókat.

Idôközben közöltek vagy legalábbis az A5.hu hozzájutott: Ide katt. Be is fejeztem a Mitsus visszalépést, mert megint csak nyafogni fogok a végén.

9 megjegyzés:

 1. Nagy volt a pofám a multkor,karácsonyra megkaptam a büntetést.Egy FIAT Bráva ELX képében.Méghogy nem kell jeget vakarni havat lapátolni végre nem kell éjjel nappal nyomni a gázt.
  Ügyvezető asszony döntött cégnek autó kell sok a házunk sokat kell menni korán sötét van külvarosokba fél.A jogsit az istenek se tenné le fél a forgalomba.vezethetek.Nem szólt meglepett vele.Sikerült.nem láttam a pipától.igy jársz ha a feleséged a főnököd.Isten veled reggeli feles déli és vacsora utáni sör.Helyette 7-22-ig gázt neki.A fél életem lerobbant autók között töltöttem.Tudja hogy nem szeretem őket és utálok vezetni.
  Most már Én is azt mondom nyaf,nyaf.

  VálaszTörlés
 2. Ja!
  Még a társtulajdonos sem tudja a kocsi létezését.Biztos neki is sok sürgös elintézni valója lesz hirtelen.de neki van jogsija, lefeljebb a kezébe nyomom a kulcsot.

  VálaszTörlés
 3. De legalább jó kocsit válsztott, a Brava kellemes autó, az ELX szint meg egész jó felszereltséget takar. :) (Nekem csak SX volt...)

  VálaszTörlés
 4. Tudod nem panaszkodni akarok de tele vagyok félelemmel.Egy koszos kezü Gk.technikus aki csak roncsokba ült vagy javította őket,hirtelen millios autóba mereszti a seggét,tele extrával.
  A lanciát a fiam vezette Én talán kétszer háromszor,ha valami hiba miatt tesztelni kellett.Vagy nekem kellet Balatonra mennem.
  Bár azt hiszem a legjobban a nagyon kevés szabad időmet féltem.Bármikor jöhet a telefon soför állj elő.15 évig volt kutyám rengeteg kutyás cimbora van a környéken egy korsó sörrel a kézben naponta megváltjuk a
  világot.Csak most kapcsolok a blogodon nyitottam magamnak egy blogot.Be is fejezem. bocsánat!

  VálaszTörlés
 5. Sévold, ne aggódj, írjad!!! :) Sôt, megtisztelsz, ha blogomon írod!

  VálaszTörlés
 6. Nagyon köszönöm kedves vagy.

  VálaszTörlés
 7. Tegnap a feleségem észrevette,hogy egy éve lejárt a jogsim.
  Irány az orvos.nála sem jártam 3 éve.Álltam a kapu előtt zárva.
  Na ugylátszik mindenki meggyógyult.Aztán felhomályosítottak,2 éve máshova költöztek.
  Az orvosom nagy lelkesedéssel fogadott (6 havonta kontrolra kéne járnom)bement a komputerbe és megállapította,hogy utoljára az eocén korszakban jártam nála.
  A jogsira Brezsnyev modorban közölte:Nyet.Kibélelt egy csomó beutalóval,de azért adott egy igazolást vezetésre alkalmas orvosi vizsgálat folyamatban.
  Állítólag jóindulatu rendőr elfogadja.
  Szerintem ez a bosszuja.ha nem jöttél 6 havonta,most fuss a jogsiért.
  Na ez az Én mai nyafim.Hehe...Üdv.

  VálaszTörlés
 8. Sévold, úgy kell nyomni a gázt, hogy ne érjen utol a rendôr, és máris nincs porblémád a papirjaid bemutatásával... ;-)))

  VálaszTörlés
 9. Öreg vagyok Én már ehez!

  VálaszTörlés