kedd, október 17, 2006

IQ-teszt

Ezt kaptam e-mailben. Tulajdonképpen elgondolkodtató a dolog.

Kozmikus indító esemény október 17-én. Több, mint 1 millió emberre van szükség.

2006. október 17-én egy kozmikus indító esemény történik. Ez a kezdete több hasonló eseménynek, amelyek napjaink és 2013. között zajlanak majd. Ezen a napon egy pulzáló ultraviola (UV) sugár keresztezi a Föld útját, amely a 2. univerzumban lévő, magasabb dimenziók egyikéből érkezik. A Föld körülbelül 17 órán keresztül marad ebben a sugárban. Ez a sugár a szív csakrával rezonál, ragyog és fluoreszkál, a színe pedig kék/bíborvörös. Bár ebben a frekvencia-csoportban is rezeg, felette áll az 1. univerzum (amelybe a Föld is tartozik) színfrekvencia-spektrumának. Azonban lelketek természete, valamint a 2. univerzum frekvencia-csoportjaiban működő lélekcsoportok miatt, a hatás itt is érezhető lesz. Ez a hatás a következő: minden gondolat és érzelem az egymilliószorosára növekszik. Igen, minden megsokszorozódik, legalább az egymilliószorosára.
Minden gondolat, minden érzelem, minden szándék, minden akarat – függetlenül attól, hogy jó, rossz, beteges, pozitív vagy negatív – egymilliószor erősebb lesz.
Mit jelent ez?
Mivel minden anyag gondolataitok eredményeképpen manifesztálódik (vagyis attól függően, hogy mire fókuszáltok), ez a sugár felgyorsítja ezeket a gondolatokat, és gyorsabb ütemben szilárdítja meg őket. Így egymilliószor gyorsabban jelennek meg az anyagi világban, mint egyébként. Azok számára, akik nem értenék: a gondolataid teremtik meg a valóságodat, az, amire összpontosítasz.
Így ez az UV sugár egy veszélyes eszköz lehet. Mivel, ha olyan gondolatokra fókuszálsz, amelyek számodra nem tetsző dolgokról szólnak, azok szinte azonnal megjelennek a valóságodban. Ugyanakkor ez az UV sugár ajándékká is válhat, ha úgy döntesz. Az október 17-i küldetésnek körülbelül egymillió olyan emberre van szüksége, akik ezen a napon pozitív, szelíd, és jóakaratú gondolatokra összpontosítanak; önmagukra, a Földre, és az egész emberiségre vonatkozóan. Te határozod meg gondolataid természetét, de ne feledd: bármire is fókuszálsz, az gyorsabban fog megvalósulni, mint egyébként. Lesznek, akik csodával határos eseményeket tapasztalnak meg.
Annyit kérünk csak, hogy pozitív gondolatokra összpontosíts ebben az időszakban: a szeretetre, a sikerre, a gyógyulásra, a gazdagságra, a kedvességre, a hálára.
Ez az UV sugár 2006. október 17-én teljes 17 órán át fejti ki a hatását.
Nem számít, hogy milyen időzónába tartozol, október 17-én körülbelül 10:17-től, október 18-án kb. 01:17-ig tart. A csúcspontja október 17-én, 17.10-kor lesz.
Nem szükséges meditációba merülnöd ezen időszak alatt, bár jó lenne, ha megtehetnéd. A kulcs időszak (időzónáktól függetlenül) a 17:10-es csúcspont. Ha ebben az időszakban lehetőséged van arra, hogy találj egy csendes helyet, akkor telepedj le ott, hogy fókuszálhass. A legjobb, ha a természet lágy ölén tudod tölteni ezt az időszakot: egy nagy fa tövében, vagy vízparton.
Gondolataidat összpontosítsd bármire, amire vágysz. Amire a Földnek és az emberiségnek szüksége van, az sok szeretetteljes, pozitív gondolat.
Mi 818-as kapunak hívjuk ezt az UV-sugárhoz kapcsolódó, indító eseményt.
Kérünk, juttasd el ezt az üzenetet annyi embernek az ismerőseid körében, amennyinek csak tudod, hogy ők is arra használhassák ezt a kozmikus indító eseményt, hogy pozitív, jóakaratú gondolatokra fókuszáljanak.
Körülbelül egymillió, aktív résztvevőre van szükségünk a Föld minden tájékáról. Kérünk, használj fel minden kommunikációs eszközt, amihez hozzáférsz. Juss el a lehető legtöbb emberhez. Kicsivel több, mint egymillió emberre van szükségünk ahhoz, hogy egy olyan változás induljon be az emberiség történetében, ami kiemeli az embereket az elkülönültség és szétdaraboltság állapotából, hogy az egyesülés és az egység állapotát hozza el számukra.
Ez egy lehetőség arra, hogy visszavegyétek, ami jogosan a tiétek: a békét és a bőséget a Föld és az emberiség számára.
Ez egy ajándék, válasz az imáitokra, egy úgynevezett életvonal, amely a ti univerzumotokból érkezik. Hogy mire használjátok, és hogy részt vesztek-e benne vagy sem, az rajtatok áll.

Elgondolkodtál? És mire jutottál? (Már ha végigolvastad.) Mert én azt a transzcendentális végkövetkeztetést tudtam csak levonni belôle, hogy hiába növekszik a Föld lakossága, a Naprendszer IQ-összessége állandó.

Nyaff.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Az jutott eszembe, hogy: "Hülye aki olvassa". :-)

Zak írta...

Üdvözöllek a Klubban... ;)))