péntek, december 21, 2007

Aji

Újra itt. Még nem 100% a szemem (tán sose lesz már), de muszáj postolnom, ez kihagyhatatlan. :-)

Tegnap kaptak az oviban gyerekek meglepit, szaloncukor, csoki, mifene - ahogy ez ovikban szokik lenni. Alább fotók pici kommenttel, mert mindjárt köll mennem karácsonyfát levadászni. Mindenki vonja le a következtetést és gondoljon, amit akar, amikor az erősen népnemzeti Franka erősen cigány Győzikés cukrot küld.* Asszem karácsonyfázás után én is beruházok Nagy Fogyás Szaloncukorba, Orbán Viktor: Munkatapasztalataim c. könyvébe, Horn Gyula Gyümölcslébe - esetleg kivárom, amíg a katolikus egyház valamelyik sabbathon burnuszt ajándékoz nekem.

Valahol értékelem persze, hogy gondolt vki a hivatalban a gyerekekre, de a kurváraműanyagédesség helyett én speciel valami egészségeset: almát, sárgarépát vagy mogyorót (persze nem amerikai földimogyorót, egy népnemzeti sosem küldene olyant, van magyar is!) jobb szemmel néztem volna.









*Tudni kell, hogy az előző (agyhalott) polgármester a helyi doktornőt dugta, ezért érdekesen alakult a háziorvosi megoszlás; ha a Frankának a hivatalvezetője mellett is van nője és az fogorvos vagy gasztroentrológus, akkor értem a miértet. :P

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Variáció a dugásra:
Konzum nő a munka után:
-Maga biztos aneszteziológus!
-Honnét tudja?
-Nem éreztem semmit...

Névtelen írta...

Most néztem meg jobban a képeket.
Te Zak, jól látom, hogy Győzike Árpádsávos kravátliban feszít?!
Ezekután már azon sem csodálkoznék, hogy kedvenc Polgárod, aki Mester, sábeszdekliben jelenne meg a felolvasó estén, ahol a Munkásököl-vasököl cimű esszéjéből olvasna fel a nagyérdeműnek, miután genetikailag mutáns vörös szegfűt szedett coloproctologus liebling-jének ( horribile dictum ) a rozsás dombon... ;-)

Zak írta...

Micsoda szemed van.... :-) és tényleg! De ez nem a lasszikus árpádsávos, hanem a new-age árpádsávos, ami ötvözi a holland liberalizmus narancssárgáját a san-franciscoi melegbüszkeség-jellegű vonalvezetéssel... :D