csütörtök, december 13, 2007

Kaja by Kipszer

Újra itt. Nem szoktam lemenni ebédelni, pusztán azért, mert erős ellenérzésekkel viseltetek a Kipszer ellen - úgy szoktam fogalmazni, hogy ha a Végh Imre jönne fel hozzám személyesen, és megkérne, hogy legyek szíves minden nap ingyen kajálni az éttermében, akkor sem kéne. Ha meg egyszer lemennék magamtól, akkor szerintem nem jönnék vissza élve, mert ha meglátnak, gyorsan mixelnének egy személyre szabott menüt... annyira szeretjük egymást. Nálam jobban szerintem csak a Forgács Józsi a kedvencük. :-) Ezúton is hajrá Józsi!!! :-)))

Kolegák most voltak kajálni a Kipszer éttermében, és azzal jöttek vissza, hogy valszeg igazam van fenti véleményemmel. 11:30 óra, tehát nyitás után pár perccel jéghideg sültkrumplit és hideg, félig nyers jércemellett kaptak. Valószínűleg ismert a probléma az éttermesek előtt, mert ki van cseszve a sarokba egy mikró, hogy melegítsd meg magadnak, ha hidegnek találod. Mindenesetre sajátos formája a magyar vendéglátásnak.... :-) mindez + 1 leves = 1000,- Ft... Tulajdonképpen, kitehetnék a sütőt is, hogy süsd meg magadnak. :-) Ennél még az Ajtósin a Kiss-Bakos-féle Csótányos is olcsóbb volt, annak a nemtomhogyhijjáknevű rózsaszíninges maffiózónak az emberei meg jó kaját adtak.

Ja, azt még elmesélem, hogy 2 héttel ezelőtt jött fel egy tök normális éttermes fiú (látszott rajta, hogy nem túl régen kipszerezhet), hogy megbeszéljük az italaautomaták elhelyezésést. Amit annak idején persze csesztek jelezni, hogy csak úgy megrakják 7 automatával az épületet - végülis az Ajtósin kétszer ennyi hallgatóhoz 3 elég volt. Ide hét kell, meg 3 étterem a Kipszernek. Anyway, letette a nagyesküt, hogy 3-4 napon belül elrendeződik. Hát, ez is csak szájtépés volt. Nem is tudom, miért nem lepődök meg... :-)

Nincsenek megjegyzések: