péntek, február 16, 2007

Rákóczi út, v4

Gyorsan bevágok pár fotót a Rákócziról, a héten vmelyik nap készültek. Ahhoz képest egész jól haladnak... ez lesz az elsô emeleti Mediothek olvasója. Szerintem kimondottan elegáns ezzel a sötét parkettával, meg a fehér, boltíves ablakokkal:


Ez pontosan felette, a másodikon levô szoba, ide lesz betámasztva (legalábbis papíron) 4 darab PhD-hallgató. Így belegondolva icipicit sajnálom, hogy az én irodám a belsô udvarra, vagyis a nagy semmire néz, és maximum a túlsó oldalon az ablakon kibambuló Károllyal nézhetjük egymást meg szagolhatjuk a kajaszagot, ami jön fel az étterembôl. Namost ehhez képest a PhD-sok franciaerkélyes szobája maga a páholy, ami egy mozgalmas világra tekint. Mármint a Rákóczi útra. :-) Jó, nyilván zajosabb lesz, mint a mienk; de pölö elképzelem, ahogy kitámasztok oda egy 600 milliméteres teleobjektívet és nyáron stírölöm
benne az Astoria buszmegálló közönségét... hmmmm... ;-)))


Néhány helyen bent vannak az új irodabútorok, meg új nyílászárók. A bútorokkal nincs gond, ezt a szekrényt én talán még a nappalimban is elviselném asszem. Elég jó minôségûnek tûnnek az új ajtók is, viszont aki választotta ezeket meg a bordó ajtókereteket, azt sikítozva kellene végigrugdosni a folyosón, annyira elüt ez a szürke mûanyag, üvegbetétes ajtó a régi, plafonig érô, tömör fa, kazettás ajtóktól, meg egyáltalán az egész épület stílusától, hangulatától.


Hát ez van. Illetve lesz. Hacsak addig nem találok egy munkahelyet, ahol normálisan megfizetnek, mert ezt a havi szopást már kezdem unni.

Nincsenek megjegyzések: