vasárnap, február 04, 2007

Babaülés

Tegnap fuvaroztunk gyereküléseket, amiket mi már nem használnuk. Aki látott új, Z30 Coltot oldalról, az nem gondolná, hogy ez sikerülni fog... :-) Magam számára is meglepô módon meg lehetett pakolni a csomagtartót. Itt egy régebbi, nyári fotó, amin talán látszik, mennyire rövidke a hátsó ülés támlája megetti hely.


Igaz, pár centit elôrébb kellett tolni a hátsó ülést, de ez nem okozott semmi gondot, elég lábtér szokott lenni amúgy ís. Vezetôülés mögött maradt is elég hely Matyi lábának, jobb oldalon Zsiga pedig bôven elfért a helyén úgy, hogy a jobb egy ülés a normál pozíciójában maradt. Így fér be két babaülés, teljes egészében, szétszedés nélkül a csomagtartóba:


Így pedig három:


A harmadikat ülôlapjára és háttámlájára kellett bontani (mondjuk amúgy is, az új huzat rákerülése miatt), mert eleve akkora méretû, hogy a hátsó ajtó nyílásán csak ügyeskedve lehet beemelni. Az elsô képen látszik a mérete, jobb egyben Matyi fejénél az ezüstszürke-kék fejtámasza. Ehhez képest teljesen stabilan, biztonságosan befért a csomagtartóba. A kilátásban sem zavart semmi, csak az ülôlapnak (ülésmgasaítónak) az a kiálló bigyója látszott kissé a középsô tükör alsó közepébe. Teljesen elégedett vagyok ezzel, nem hinném, hogy bármelyik hasonló kategóriájú kisautóba (az egy Honda Jazzt kivéve) befért volna így a cucc.

2 megjegyzés:

Zak írta...

Ja igen és simán le tudtam csukni a csomagtérajtót is. :P

Névtelen írta...

Hihetelen mi el nem fér egy kis csomagtartóban.Trabantos koromban,ha 3-4 hétre nyaralni mentünk a gyerekekkel három perc alatt bepakoltam.
A titok ott volt hogy évekkel előtte 1 órás kinlódás után,a bepakolt csomagtartót lerajzoltam és elraktam.
Igy a táskák,bőröndök, pecabot,miegymás,mindíg ugyanoda került visza.
Hiába akinek nincs a fejében, legyen ceruzája!:)))