szerda, szeptember 05, 2007

Na b+

Meg nem erősített (de abszolút hiteles forrásból származó) hírek szerint Franka Tibor polgármester az ezekben a percekben is zajló testületi ülésen szavaztatja meg az embereit, hogy a falu adja el a Polgármesteri Hivatal épületét a Magyar Gárdának.

Mintha nem lenne elég terhelt így is a környék a kistarcsai internálótábor mind a mai napig látható falaival és borzalmas hangulatával (engem a fizikai rosszullét kerülgetett mindig, amikor Matyit abba az épületbe kellett vinni dzsúdóedzésre), most ez a f@sißt@ még idecsődíti erre a szerencsétlen településre a hungaristákat is, Magyarország összes beszűkült agyú szélsőjobbosát? Az őszre ígért több ezer gárdatag itt fog formagyakorlatozni a faluban? Mondjuk ott fent a domboldalban, a cigánynegyedben...?

Könyörgöm!!! Hova tűnt a józan ész, emberek?! Ti tényleg azt hittétek, amikor megválasztottátok a Frankát meg a szélsőjobbos társaságát, hogy majd csak egy kis kellemesen ellenzéki, anti-baloskormány hangulatú és határozott kezű irányítása lesz a falunak? Ohne politika?

Nácifészekben neveljem fel a gyerekeimet...? Nem ezt érdemli ez a szerencsétlen falu. És talán a békés lakosság sem.


1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Angliában dolgozó fia meséli,hogy kinn nagy a felháborodás a Magyar SS miatt.
A sógoroknak van igazuk:A viccböl fellenditett kar is büncvselekmény!(mai TV2 Tények)
Sévold