szombat, szeptember 08, 2007

Attó megint






Update a Mitsubishi Concept-ZT képeihez: mivel az online autós lapok elég kevés és kis felbontású fotót közöltek róla, ide tolok párat más szögből és normális felbontásban. Ha most genyó lennék, jól teletolnám a saját vízjelemmel, hogy látszódjék, melyik lap lop. :- )

Belül eléggé high-tech hangulat, végülis nem rossz. A nagyfelbontású fotón közelről nézve a műszerfalat eléggé ridegnek látszik... Nyilván a szériaváltozat teljesen másként fog kinézni majd. Divat ez a hideg techno-kék szín, de szerintem hosszú távon elviselhetetlen. Nekem speciel egy idő után szinte fáj a szemem tőle...

Kívülről Audi A6-A8 fíling, főleg ebben az alumínium-szürke színben. Az első indexnél 5er BMW. Hát, ha ez kell, hogy eladható legyen, hajrá... Végülis nem kellemetlen az összkép, csak úgy érzem, igazi egyediséget, egyéniséget nem mutat a kocsi. Hátulról, bármennyire is viccesen hangzik, nekem egész jó a látvány. Annak ellenére van így, hogy ezek a keskeny lámpák egy Mitsu-klón, a Hyundai Sonata hátsójára emlékeztetnek. A szögletes, lökösbe integrált kipuffvég egyszerűen ronda, nem illik ide és rontja az amúgy egész jó hátsó összképet. Le vele. Sőt, megkockáztatom - az egész kocsi vonalai kissé (mondom kissé, ne köss már bele) egy felnagyított Sonatara emlékeztetnek kívülről. Végülis: Galant mindkettő. :-)

Érdekesség: Canon EOS 5D géppel készültek a fotók, a műszerfalról 2.5 sec záridővel.


1 megjegyzés:

Unknown írta...

Szerintem iszonyat szép, és karakteres a kocsi, csak sajna a prototípusokból készített szériaváltozatok ezt a karakterességet veszítik el általában.