hétfő, február 06, 2012

Megnyugtatott Navracsics: a költségvetés stabil, csak ez nem látszik

‎"...a magyar kormányzatnak barátokat, szövetségeseket kell találnia itthon és külföldön is..." - ennek a nagy reményekkel, lehetőségekkel indult kormányzatnak és főleg az országnak rengeteg barátja volt itthon és külföldön, amíg idióta gazdaságpolitikai lépésekkel, lekezelő kommunikációval, felsőbbrendű birodalmi attitűddel el nem üldöztétek őket.
"...Az erős bírálatok rákényszerítik a kormányt, hogy minél jobb érveket találjon..." - nem kényszer hatására utólag kell érveket, magyarázatokat keresni a történtekre, baszod! hanem előre világosan meg kellett volna mondani, hogy ezt és ezt azért fogjuk tenni, hogy ezt és ezt érjük el vele az ország érdekében!
"... Európa akkor lehet újra erős, ha Közép- és Nyugat-Európa partneri viszonyt tud kialakítani..." - ha nem jól fizető ellenségként, hanem korrekt partnerként kezeltétek volna (Nyugat-)Európát (mint az előző menetben lekezeltétek a ruszkikat), akkor nem utólag kéne nyafogni az általatok elcseszett partnerség miatt.
"...Magyarország alapvető jelentőségű külföldi beruházásoktól esne el..." - már elesett, amikor az idióta gazd.pol. lépésekkel megoldottátok a BA1 negatívba kerülést.
"...de az egész kontinens egyik legstabilabb állama, nálunk nincs olyan belpolitikai válság, illetve erőszakos tüntetések..." - persze hogy nincs, te majom, mert fosik mindenki, mint a nyolcvanas években, félti a maradék egzisztenciáját, a munkahelyét, a megmaradt vagyonát(?), még a telefonban sem mernek beszélni; valamint ha nem külditek utcára az erőszakos tüntetőket (amire eddig csak ti voltatok képesek és hajlandók), akkor persze hogy nincsenek ott.
"...a magyar költségvetés is stabil..." - jah, végülis a tárna aljába zuhant bulldózer is stabilan fekszik ott, tényleg.

Észre kéne már venni, hogy hangzatos, most éppen bűnbánó és kompromisszumkereső hangú PR-ral nem lehet megoldani az elcseszett időben elcseszett tetteket - pusztán propagandával még Göbbels sem tudott háborút nyerni.

Nincsenek megjegyzések: