szombat, március 31, 2007

Költözés az Ajtósiról

Így állunk, szét lett robbantva minden... hogy dokument jeszty legyen az utolsó napok egyikérôl. Ez itt az én asztalommal szembeni terület:

Igen, ott a fotel mögött az a derékmagasság fölé tornyosuló kupac az szemét. :-) Gondolom, nagyon anyázni fog, aki majd egyszer megveszi ezt az épületet, mire ezt eltakarítja. Sajna arra már nem volt kapacitásunk, hogy a hulldékot is szortírozzuk, iktassuk és szép rendben tegyük le... :-)

Igazgatói iroda itt alább. Fônököt ezúton is virtuális vállveregetésben részesítem, mert ténylegesen és valóban elfoglalt nagyfônök létére képes volt bejönni és ha nem is órákon át gürizett, de legalább a tisztesség kedvéért pakolgatott rendesen. Igaz, Cerruti öltönyben nem lehet annyira effektíven :-) de lényeg, hogy megtette. Nekem kimondottan jólesett, már csak a gesztus iatt is. Sokan kifogásokat keresve (jaj ô beteg, ô megfázott, ô konfenerenciára megy, ô kisfônök, ôneki senki nem mondta, hogy segítsen, stb.) a saját 3 polcnyi könyvükön kívül a kisujjukat se mozdították. Aki meg igen, az ott verte magát, hogy milyen sokat melózott - jah, benézett a másik irodába és elmondta, hogy mit kéne leszedni a polcról. Elég szégyen és sokat elmond a kollégák mentalitásáról, hogy a vékony tanársegéd meg PhD-s kiscsajok többet, gyorsabban és lelkesebben dolgoztak, mint bármelyik nyavalygó, önnön fontosságától eltelt középkorú férfikolléga.


Elsô emeleti folyosó, stócban állnak a még összehajtogatott dobozok. Naponta százával fogytak szerdától kezdve, estére nem lehetett már találni már üreset a 3 szint egyikén sem. Összesen 2000 darab körül kaptunk, péntek estére már maradt azért felesleg is.


Szakadt lépcsôn le a földszintre:


Tsudálatos földszinti folyosó, ohne világítás. Nyomasztó....


Na hát ez a látvány fog hiányozni mindenkinek... nem, nem a sötétszoba és a csoffadt épület :-) hanem a mellette levô park. Az, hogy nem takar a látóteredbe más épület; akár a füvön ülve is lehetett szemináriumot tartani; madarak repkedtek a fák között - na oké, és sz@rták telibe az alattuk parkoló kocsikat :-)))) Inkább a sekélyes nyelvi eszközeimtôl megkímélve a T. olvasót cuzammenfasszend: ilyen nyugi nem lesz a Rákóczin.


Nincsenek megjegyzések: