szerda, július 04, 2012

Az IGAZI továbbküldős e-mail

1. Géza fejedelem idejében nem voltak számítógépek, ezért nem tudta továbbküldeni ezt a mailt, ezért 997-ben agyvérzést kapott és jól meg is halt.

2. Unokája, Imre herceg sem tanult a hibájából, ő sem küldte tovább. Meg is halt fiatalon egy vadászat alkalmával

3. István király sem küldte tovább, ő is meghalt, de csak később.

4. Ha jobban végiggondoljuk azért halt ki az Árpád-ház, mert senki sem küldte tovább a szerencse-emailt!

Az összes Árpád-házi királyunk halott emiatt!

5. A részeges Lajos bá´-nak sincs számítógépe Alsó-Bivalyb*nádon, így hazafelé a kocsmából el is b*ta egy tehervonat. Neki annyi... A tehervonatnak is!

6. Egy barátom barátjának a barátja, akinek nem tudom a nevét, csak hallottam, hogy mesélték róla, állítólag továbbküldte, és tíz perc múlva megcsörrent a telefonja és vezérigazgatói állást kapott, vagy valami ilyesmit.

Ez minden kétséget kizáróan bizonyítja, hogy működik! (!!!)

7. Egy barátom ismerősének az anyjának a testvérének a fiát elhagyta a barátnője, mert nem küldte tovább a szerencselevelet. A következőképpen történt a dolog: Józsi hazajött a munkából, a barátnője otthon már az ajtóban ordibálva fogadta:
- Tudom, hogy kaptál ma egy szerencsemailt, és nem küldted tovább, ezért elhagylak!
Azzal fogta magát, összecsomagolt, és többé nem is ment vissza.

8. Pista bácsi halálos beteg lett, mert nem küldte tovább. A dolog úgy történt, hogy másnap 8:16 perckor nagy fájdalmai voltak, ezért elment az orvoshoz. Az alaposan megvizsgálta, majd így szólt:
- Pista bácsi? Maga továbbküldte a szerencse-emailt?
- Nem, fiam.
- Akkor Isten nyugosztalja! - Oszt azzal meg is halt az öreg, visszakérdezni se volt ideje.

Ez nem az orvostudomány okán történt, hanem a szerencsemail miatt, bármit is gondolsz!

9. Az egyik kollégám tegnap megkapta a szerencse-emailt, tovább is küldte és nem halt meg éjszaka! Tehát működik! (Igaz, hogy azt kívánta, hogy bárcsak megkettyinthetné a szomszédja lányát, ami ugyan nem sikerült neki, de legalább nem halt meg! Azon kívül ezt nem is ígérte az email sem!)

Nosza, te se tétlenkedj! Küldd tovább annyi példányban ezt a levelet, hogy lefagyjon a cég rendszere, különben úgy jársz, mint a Pista bácsi, aki nem én vagyok, hiszen én rendesen továbbadtam, és most már nyugodtan alszom!

Nincsenek megjegyzések: