péntek, február 29, 2008

Újra itt. Csak kicsit süt a nap, és nincs kedvem a Kipszeres faszságokkal foglalkozni. Biztos megint megmagyarázzák majd, hogy milyen szép és jó minden és mi vagyunk a hülyék.

Kéne valami szép is a mai napba.

csütörtök, február 28, 2008

Boyd Coddington

Tegnap, 63 éves korában elhunyt Boyd Coddington, a sok autóbuzi által ismert és kedvelt, a Discovery Channelen vetített "American Hot Rod" c. dokumentumfilmsorozat főszereplője.



(Kattints a képre)

hűtő

Újra itt. Máma ezt a ventillátorét veszem. Tom's Hardware a ventillátoros tesztjének második részében ezt hozta ki győztesként a nem-folyadékhűtésű procihűtök között. Elég sok helyen lehet is kapni, majdnem kereken 5.000,- bruttó a zára. Nem extrém olcsó, de szerintem kb. stimmel az ár/érték aránya. Gyári adatlap itt.

Ja és szépen süt a nap.


szerda, február 27, 2008

Újra itt. Szépen süt a nap. De ebből én semmit nem látok. Egyrészt mert balső udvarra néz az irodám, másrészt mert be van húzva a függöny.

csütörtök, február 21, 2008

NFS UG2

Újra itt. Azért ez így nagyon ciki... Mentem harmadik vagy negyedik próbálkozásra egy 2:05-ös időt Pontiac GTO-val. Matyi leült és úgy, hogy se azon apályán, se azzal a kocsival nem ment még, futott kapásól 1:55-öt... hát demoralizált lettem, de hirtelen. :-)

8 mag


Újra itt. Csak bejelentkezek, hogy élek még....